Handsken som skrämde skiten ur mig.

memorabilia

Post #2 för kvällen!

Tanken med den här bloggen var att jag sparsamt skulle posta intressanta retroartiklar i min ägo över en lång tid, men idag känner jag mig riktigt inspirerad så jag tror att jag bjuder på en post till. Den här gången handlar det om memorabilia från filmer, och specifikt från “Terror på Elm Street” serien. Vi som växte upp med serien minns säkerligen hur skraja vi var för Freddy Krueger och hans ondska. Jag minns de tre första filmerna med fasa, men på samma gång så älskade jag den coola karaktären Freddy. Hur elak som helst, men alltid cool och med punchlines som fick en tonåring som mig (vid den tiden) att nästan hoppas på att han klippte ett offer till innan filmen var slut. Mest av allt minns jag dock att jag ville ha den där skitcoola handsken med knivarna på som han skivade alla sina offer med.

Flash Forward 28 years, well paid job, nice wife, stiff dick and still remembering:

Hey it's me!

Där har ni den!

New Line Cinemas egen deluxe mold av Freddy Kruegers djävligt vassa vante! Det vansinniga fotot på mig själv bjuder jag på i all min nördighet. Jag har nog aldrig haft något så djäkla obekvämt på min hand i hela mitt liv, men nu har jag den iaf. Tyg, brons och metall i ett ruggigt obekvämt plagg! Den är helt klart gjord för människor med längre fingrar än mig (Robert Englund någon?). Hur som helst : Ännu en dröm från mina tonår uppfylld : Att äga ett så genuint ex som möjligt av handsken från de legendariska filmerna.

Puts a smile on my face 🙂

Säkerligen ert också, eller hur?

Mvh:

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s