Ansiktet som skrämde skiten ur mig.

DSC_0614

(editerad, kolla nedre delen av texten. Ber om ursäkt för det grova språkbruket)

Skrämmande, eller hur?

Det här är ett foto jag tog hemma på masken jag köpte. Vi som var med på 80-talet vet exakt vad den handlar om, och kanske kan ni kids haka på om ni känner till er historia 🙂 Jason Vorhees från Friday the 13th filmerna var en av de allra största filmikonerna på sin tid, och damn : Jag kollade på varenda film som fanns med denna extrema mördare i centrum. Där Freddy Krueger var lagom humoristisk var Jason Vorhees den ultimala hämnaren. Jag uppskattade verkligen de första 4 filmerna, men som vanligt så blandades populära skräckfilmer ut med svart humor, skitdåliga manus och ännu sämre skådespelare.

Det blev alldeles för många av dem!

Ändå har jag alltid kommit ihåg hur rädd jag blev för de tidiga filmerna och önskat haft ett ex av Jasons mask. Sagt och gjort : Off to USA we go! Det ni ser här på bilden här ovanför är tydligen en djävligt välgjord kopia av masken från Friday the 13th part IV. Med andra ord har jag gått på en nit för andra gången i min inköpshistoria. Well well, den är välgjord som fan iaf. Precis lika tunn och skör som orginalet var, men tydligen så är filmernas autentiska kopior något ljusare i färgen. Well, fuck me! Inte lätt att lära sig allt. Jag har en mask iaf, vacker som få, men tyvärr inte orginal tydligen! Hmz!

Tack för att ni läste:

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s