Props från en galen värld – Evil Dead II.

Dubbelpost även idag!

Jag skriver så länge prylarna behagar ramla in, och för att förbereda er så kommer det att bli ett glapp ganska snart. Jag tänker inte överskrida min fastslagna budget (om det inte dyker upp något fantastiskt) 😉 Hur som haver : En av mina absoluta favoriter på “the silver screen” är Evil Dead serien. Med Sam Raimi bakom kameran, Bruce Campbell framför, samt en hord av vansinniga monster så kan inte mycket gå fel, eller hur? Serien är ju trots allt ganska unik. Humor blandas med vansinne och äckel på ett sätt som iaf enligt mig är ganska ovanligt i genren. Det här är filmer man kan se om flera gånger, om inte annat för att introducera ännu ett offer för kalopsen som är Evil Dead!

Me want memorabilia!

Något slags fysiskt minne har jag alltid önskat att få äga från dessa filmer, så jag gjorde slag i saken och kontaktade en firma i USA som säljer handgjorda masker från diverse skräckfilmer. Det är inte tal om något orginal från filmen, men jag kände att jag ville ha något välgjort från folk som kan sina grejor. Monstret ovan var det jag var ute efter, och för en “hyfsad” summa cash så skulle jag få den gjord direkt på beställning. Nu fick jag ju inte slem, blod och annat äckel på köpet, men så här ser den ut iaf:

Evil dead II

Fick just infon från USA om att den var klar och skickad 🙂

Dags att vänta de 7-10 dagar det tar för skallen att ta sig hit. Nu har jag iaf ett minne från en av filmerna, och det är aldrig för sent att dränka den i glycerin och karamellfärg för att få den att se lite mer autentisk ut 🙂 Ännu ett uppväxtminne preserverat. A thousand more to go!

Tack för att ni läste!

Mvh // Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s