Tillfrisknande, men inte så snabbt som jag tänkt mig.

Dunderförkyld!

Jag har inte skrivit på ett tag nu. En del av det beror på mycket jobbande, och en ännu större del beror på att jag är sjuk. Efter att ha gått och hostat i drygt en månad så bröt självaste helvetet ut förra lördagen. Kort och gott så har jag varit mer eller mindre sängliggande i snart en vecka, och därmed har inget roligt skrivits på retrofronten. Paketen har ramlat in under veckan, men jag har helt enkelt inte haft någon lust att göra mer än att packa upp grejorna och ställt undan dem innan jag somnat. Förhoppningsvis kommer jag att kunna skriva lite mer under nästkommande vecka, men tills dess tänker jag vila så mycket som jag kan. På återseende under nästa vecka!

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s