Nyheter från Retrosamlaren.com v.XX

God kväll!

Nu var det ett bra tag sedan jag gjorde ett inlägg i bloggen, men precis som jag skrev förut : Takten på samlandet har gått ned av olika anledningar! De senaste veckorna har det dock hänt lite på retroscenen för egen del, så jag kommer att börja författa inlägg igen inom kort. Jag har även fnulat lite på nya idéer för bloggen och bollar just nu med att göra en del videoinslag där jag rescencerar retrostuff framför kameran istället för att skriva. Det kanske kan vara något? Håller på att titta på en lämplig setup för ändamålet, och med lite (o)tur kanske det blir något spännande att se fram emot 🙂 Fortsätter även att titta på nya designs för bloggen, men jag har inte riktigt hittat något jag fastnat för hittills. Önskar att jag vore duktig på html och design, men allt kan man inte få här i världen.

Anyhow : Jag inväntar 3 till leveranser av retrostuff, sen bär det av igen!

Om det blir video eller inte återstår att se, men om sanningen ska fram så börjar jag bli ganska trött på att sitta och knattra ihop varenda inlägg.

Tills dess:

Stay retro!

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s