Retrosamlaren.com utökar vyerna. Blir Samlaren.com?

God kväll!

Inga rescensioner ikväll, men däremot ett beslut angående bloggens fortsatta framtid. Jag börjar närma mig en kritisk punkt där jag snart inte kan fortsätta att skriva som jag gjort om jag inte väljer att handla på mig nonsenskonsoller från forntiden. Istället kommer jag att sträcka ut tidsspannet och inkludera modernare konsollgenerationer som komplement till de äldre. Det blir helt enkelt en mer omfattande historia istället för pure retro! Jag får en större bredd på både maskiner och spel, och kan därmed fortsätta ett ganska bra tag innan idéerna tar slut. Men, det är inte över där!

Strukna topics:

Leksaker, kläder samt memorabilia från filmer försvinner från bloggen. Anledningen? Jag har inte tillräckligt med intresse för att underhålla avdelningarna. Visst, memorabilia från filmer är alltid intressant men tar upp plats och kostar oftast en hel del pengar. Not worth it! Kommer att sälja av de få artiklar jag har liggandes som är filmrelaterade inom en hyfsat snart framtid, så är du intresserad kan du hitta bra klipp hos mig. Jag återkommer vid ett senare tillfälle med priser!

Utökat inom konsollsektionen:

Förutom hårdvara och spel från respektive enhet tänkte jag även ta en titt på andra intressanta (iaf för mig) aspekter ur spelvärlden. Soundtracks, konceptgrafik  & liknande saker finns på planeringsstadiet än så länge. Tänkte det kunde vara intressant att dissekera lite mer än vanligt, och många spel är enligt min uppfattning konstverk på sitt eget sätt. Det finns så mycket mer att hämta än bara själva spelupplevelsen.Vi får se var det bär av 🙂

Sist men inte minst:

Nästa rescension kommer att handla om Nintendo’s Virtual Boy! Läs den om ni får tid.

Until next time:

Stay digital, stay healthy.. Grow a beard.. on your butt.. and refuse to shave it!

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s