Veckans skörd V.40!

God Kväll!

Jag ligger efter! Jag har så mycket jag skulle kunna skriva om, men jag har helt enkelt inte haft tid! Det blir en kort post även idag, och det blir helt enkelt bara en bild på veckans catches på spelfronten!

DSC_0001

Inte särskilt retro den här gången, utan mest upphandlingar i spel som jag verkligen gillar! Ska kirra kompletta samlingar av alla ovanstående spelserier. Visst, jag har ägt piratkopior av flertalet av dem förut men det känns som om den tiden är förbi. Det finns få saker som slår att faktiskt knäppa upp ett orginal, ta en koll i manualen, kolla album arts osv. Det känns helt enkelt bättre att äga orginalspel!

Vidare till 8-bit art för vårt gameroom!

DSC_0002

DSC_0003

Länge har jag önskat sätta lite färg på vårt otroligt trista gamingroom! Varför inte göra det “in fashion”? 8 bitar går aldrig ur tiden när det gäller klapprande nördhjärtan. Everything Nintendo säkerställer en färgklick som heter duga och sätter en unifierad standard för vad rummet faktiskt är : Digital underhållning! Vi har mer art på ingående från olika delar av världen, så vi får väl se vilka tavlor som slutar på våra väggar och inte. Oavsett hur det blir så kommer dessa tavlor att komplettera rummet på ett bra sätt.. tror jag 😉

Jag tror nog att det var allt för denna vecka. Nästa vecka kommer en drös spel att dimpa ner till olika format, och har jag tid kommer en detaljerad post om detta!

Tills dess:

Ha en trevlig helg!

//Z

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s