Veckans bunt V41!

God kväll!

Har inte hunnit skriva eftersom vi har haft vår “drygvecka” på jobbet, men med denna post tänkte jag samla ihop förra veckans paket. Det var inte bara ett kan jag lova 🙂 Tyvärr så missade jag en speciell leverans från Nya Zealand pga postproblem, men med lite tur kanske jag får chansen att skriva om den nästa vecka. Hur som helst : Vi hoppar över på ett par bilder på vad föregående vecka har bjudit på. Enjoy!

DSC_1245

En ny tavla från Nintendo föreställande ett av mina favoritspel back in the days! Ocarina of time höll mig ockuperad många timmar framför min Nintendo 64, och var ett av de tyvärr ganska få spel som gjorde maskinen stor för mig. Hur som helst så älskade jag detta spel, och att få pryda väggen med en liten bit fantastisk spelhistoria är inte helt dumt 🙂

DSC_1246

Shoppade även på mig en Nintendo “storesign” från tiden då det begav sig. Har ärligt talat ingen aning om vart jag ska hänga denna skönhet, men jag kommer nog på något! Har även funderingar på att köpa en genuin neonskylt med Nintendo’s logo och hänga i fönstret här inne (om jag får för sambon). Hon gillade den här skylten, men frågan är om hon skulle uppskatta en gasfylld skylt som fönsterlampa? Det återstår att se.

DSC_1248

Precis som förra veckan så väljer jag att fylla på spelserier som jag älskar i dess orginalversioner. Final Fantasy, Silent Hill & Resident Evil ska kompletteras till varje format, och samlingen börjar ta sig. Jag har trots allt missat ganska många spel i serien medan jag lirat på min PC. Nåja, I’ll get there! Man bör ha lite tålamod när man ska komplettera serier har jag märkt (om man inte har ändlöst med pengar på kontot).

DSC_1252

Sist men inte minst dumpar jag med ett stycke memorabilia från Aliens i form av en signerad production shot från Aliens. Carrie Henn spelade Newt i filmen som så många av oss älskar. Jag har som mål att samla signerade bilder från varje Alien-film och sen göra ett collage av dem. Än är det långt kvar, men just nu har jag fyra av skådisarnas autografer, och det lär växa med tiden. Vi får se hur det blir 🙂

Det var nog allt för den här veckan.

Ha det!

//Z

One response to “Veckans bunt V41!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s