Funderingar över framtiden på bloggen.

Hej på er!

Har suttit och funderat lite på hur jag ska göra med denna blogg och dess framtid. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska fortsätta (iaf som det känns nu). Jag har samlat på mig alla gamla konsoller jag önskat äga, och nu återstår egentligen bara spel. Är det tillräckligt för att fortsätta skriva? Jag har ingen aning. Vi får helt enkelt se hur jag gör med allting. Det finns en risk att hela faderullan rinner ut i sanden, och att jag startar upp ett nytt projekt.

Hade tänkt att publicera något kapitel från en bok om mig själv (som jag började skriva på för länge sedan), men när jag satt och tittade på texten igår kändes det inte bra skrivet. Det kanske fanns en anledning till att jag aldrig skrev vidare?

Just nu är det iaf idétorka, men om någon kommer på ngt är det bara att skriva till mig på FB.

Ha en bra tisdag!

//Stefan

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s