Kronjuvelen i samlingen!

God Kväll!

Nu var det sanslöst länge sedan jag skrev något i den här bloggen! Det har iofs haft sina orsaker. Det har stått i princip helt och hållet stilla på samlarfronten, och under ett tag hade jag tänkt att sälja hela faderullan. Jag ändrade mig dock i sista stund när jag började fundera på hur mycket jobb jag faktiskt lagt ner på att skrapa rent världens alla hörn på digitala skatter. Någonstans tror jag att jag hade ångrat mig rejält om jag tömt arkivet (även om det hade gett mig bra med pengar). Så, med det sagt: Vi tutar vidare, även om jag kanske inte kommer att vara lika köpgalen som tidigare 😉

Kronjuvelen!

Åter till rubriken då. De som har hängt med i denna samlarblogg vet att jag äger det mesta när det gäller ren maskinvara. Eller ja, inte det mesta men bra djäkla mycket iaf 🙂 Det finns dock en sak som jag alltid önskat mig, men som jag av olika anledningar inte har kunnat skaffa : Ett eget arkadspel! Det har legat på min bucketlist sen jag var liten och spenderade mina surt förvärvade veckopengar på dessa fantastiska maskiner. Det finns mycket roliga retroprylar, men arkadmaskinerna toppar allt med råge.

Well….

DSC_1526

Nu kan jag äntligen stryka den punkten ur min bucketlist 🙂

Tack vare min käre gamle vän Mattias så äger jag nu mitt alldeles egna arkadspel. Om jag får säga det själv så har han lagt ner ett sjuhelsickes jobb på att restaurera och bygga om den gamla klenoden. Det här är den definitiva kronjuvelen i min retrosamling, och ja : Jag blir fortfarande lika lyrisk av de gamla spelen som när det begav sig. Det finns inget som slår känslan av att stå och spela på the real thing! Allt som saknas nu är en passande barstol, sen är känslan komplett 🙂

Det här är nörderi på hög nivå!

Min nivå 🙂

Åter till kabinettet, ha en trevlig helg allesammans 🙂

//Z

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s