VGC finns nu på Facebook.

Terve!

Vill bara kort meddela att jag skapat en Facebook grupp som direkt knyter an till denna blogg. Varför? För det första vill jag inte spamma min privata FB-sida med uppdateringar från bloggen (även om jag länkar hit någon gång ibland). För det andra så underlättar det för dem som inte finns med på min mailinglista att hålla sig uppdaterade med inlägg etc. Man kanske inte alltid har koll på mailen, men säkert som amen i kyrkan är att man loggar in på FB varenda dag (vare sig man vill eller ej). 😉

Hur hittar jag dit?

howto

Gå upp till sökfältet i Facebook, skriv in videogamecollector och du kommer att hitta gruppen. För närvarande måste jag godkänna ansökningar om medlemsskap, men jag kanske ändrar på det vid ett senare tillfälle. Sist men inte minst planerar jag att eventuellt lägga in privata foton eller tom videos i gruppen (ämnesrelaterade ofc), något som jag troligtvis inte kommer att göra här i bloggen. Håll dig uppdaterad och gå med redan idag. Känner du någon som har intresse av retrospel så får du självklart tipsa dem också 🙂

Mvh // Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s