Jag hade tänkt att skriva om dessa, men..

DSC_1679

..för att kunna göra det behöver jag en CRT-tv!..

Innan jag kastar mig ut bland loppmarknader och auktioner för ett leta efter en tänkte jag fråga er som tittar in på bloggen ibland om ni har någon stående? Jag är inte ute efter någon 32″ som väger lika mycket som jag, utan helst något mellan 14-19″. En hederlig tjock-tv som kan användas för att rescensera gammal hårdvara, men som enkelt kan stuvas undan när man är klar! De enda övriga krav jag har är att den ska fungera hyfsat felfritt samt ha scartingång. Har du något liknande som står och och samlar damm så får du gärna höra av dig till mig (antingen via bloggen eller via Facebook-sidan).

Jag betalar gärna en liten slant 🙂

//Z

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s