Tiden går fort när man har roligt!

Untitled-1

God Kväll!

Jag inser att jag mer eller mindre (med betoning på mer) har försummat denna blogg ända sedan Februari månad. Istället för att ha skrivit här så har jag dumpat korta inlägg eller bilder i Facebook-gruppen. Det ska erkännas att det är bekvämare att göra på så sätt eftersom en enkel post på FB kräver så lite till skillnad från en hyfsat genomtänkt bloggpost. Bakom kulisserna på denna blogg har jag författat X antal utkast till olika poster, men under tiden som passerat sen min sista post har jag helt enkelt inte haft den passion som jag anser krävs för att publicera något som kanske känns värt att läsa för er. Varje gång jag satt mig ner och skrivit på något nytt så har jag fastnat någonstans i ett ingenmansland. Utkasten har känts.. otillräckliga på alla upptänkliga sätt och vis.

När jag tänker efter så har den här dippen gått hand i hand med mina andra hobbies (musik och fotografi). Min systemkamera samlar damm tillsammans med alla objektiv, och när det gäller egna musikaliska kreationer så står det nästan still. Det enda levande projektet just nu är Stinas & mitt “duoprojekt” där vi håller på att konvertera diverse poplåtar till ett troligtvis ganska unikt trubadurprojekt med mig på gitarr och henne på sång. Det är riktigt skoj att pussla med musik på det viset, men som sagt : I övrigt står det nästan still!

What to do?

Då jag inte vill tappa kontakten med skrivandet så finns det egentligen bara en sak att göra : Backtracking! Den sista posten jag skrev handlade om en ganska (tyckte jag då) rejäl utökning av förvaringsutrymme för mina retroprylar. Samma utrymme är nu proppfullt, och kanske borde jag skriva lite om vad som faktiskt ockuperat platserna under månaderna som gått. Det är trots allt en hel del som har kommit hem sedan den där artikeln i Februari, och sortimentet fylls på kontinuerligt. Jag funderar nästan på att köpa ännu en hylla av samma mått för att kunna möta framtiden (so to speak).

Kort & gott : Retrosamlandet verkar röra sig i samma ungefärliga sinuskurva som resten av livet 🙂

Kommande material:

September kommer att vara en ganska låg månad inköpsmässigt. På ingång har jag en boxad Epoch Cassette Vision och något spel till sagda konsoll. I övrigt har jag endast handlat på mig gamla favoriter till lite nyare system : En bunt Final Fantasy spel till PSP är på väg, samt Parasite Eve serien till PS1. Det värsta jag vet är att handla upp saker som jag en gång ägt, men nu till värre priser! (konjukturmässigt iaf). I “backloggen” finns det en hel del till Commodore 64, Amiga och Atari 800XL som jag skulle kunna skriva om. Förhoppningsvis hittar jag inspirationen igen. Jag vet att den finns där inom mig 🙂

//Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s