Dagens lass : 160928!

Untitled-1

Dagens tillägg till samlingen:

dsc_2264

Inte direkt “ultraretro” denna gång, men ett par spel ramlade in under dagen. 8 Spel till Sony PsP, samt Parasite Eve 1 & 2 till Ps1. Min PsP är nog en av de konsoller som fått samla mest damm under tiden jag ägt den, så jag tänkte att det var dags för någon form av “nytändning”. Jag köpte konsollen precis när den kom ut, moddade den senare med Cfw för att kunna köra kopior och tröttnade ganska omgående. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och moddade konsoller, men i samma sekund som jag ordnar det så tröttnar jag. Det är inte samma sak med hembränt helt enkelt 😉 Idag skrev jag över den modifierade programvaran och återställde min PsP till fabriksinställningen, och förhoppningsvis kommer jag att kunna njuta av orginalspelen. När det gäller Parasite Eve serien till Ps1 så ägde jag dem båda när det begav sig, men jag hann helt enkelt aldrig att spela igenom dem. Ska bli spännande att återuppleva dessa två titlar 🙂 Det var nog allt för den här gången, ha en trevlig kväll alles.

Mvh : Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s