Snart så..

Untitled-1

God Kväll!

Jag får be er att ha överseende med alla förseningar med nya inlägg. Det finns saker och ting som jag vill skriva om, men jag saknar komponenter/kablage till somliga maskiner och spel till andra. Som retrosamlare har man världen som spelplan, och därmed också posten till sin nackdel. Jag önskar verkligen att allt fanns att tillgå i kära gamla Svedala, men riktigt så enkelt är det tyvärr inte 🙂 Jag återkommer när allt har behagat ramla hem i min brevlåda. Tills dess får ni tyvärr vänta!

Mvh // Stefan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s